Saturday, January 5, 2013

Selamat Tahun Baru 2013


Rasanya tidak terlambat nak mengucapkan Selamat Tahun Baru 2013.Jadi Selamat Tahun Baru my followers yg berjumlah 61 :p 
Kalo open table 61 org ni nk tak ye? LOL
Bila cakap tahun baru mesti ada azam baru kan? Azam baru emmmm, tahun 2013 ni tahun last degree for me,jd sgt2 berharap boleh grad on schedule!
Mau get to works cepat2!Mau berbakti kepada my syg! Im 24 y/o this year.. bagi sy,yep! this is the time to think about alam pekerjaan! Insyallah,dalam2 bekerja tu,mau smbung master jga,tapi first top priority for me after grad is working! Doakan sy ya rakan2 blogger? :)
Sebelum mengundur diri,renungkanlah sedikit kata-kata ini:

"tahun 2012 jadikan pengajaran,ambil mana yang baik,buang mana yg buruk,tahun 2013 ini jadikan ianya sebagai satu pengalaman yang paling berharga buat diri"

Sy juga ingin memohon maaf kepada sesiapa saja yang mengenali diri ini andai tersilap kata,terkasar bahasa.Sy tau memang banyak kesalahan lalu yang dibuat,harap boleh maafkan :)
That's all,may god bless you in this year! 

1 comment:

Yui said...

pergh! ada blog! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...